Kolaborasi dua JENAMA besar. Yang mendapat kepercayaan ratusan ribu pengguna dan peminat. Kini, dua jenama ini bergabung. Dan menghasilkan sesuatu yang TERKINI, EKSKLUSIF dan LIMITED!

Didatangkan dalam satu SET LIMITED EDITION, yang mengandungi 3 warna dan 3 tekstur yang berbeza.

Lady Diana

Selembut sutera, dengan sapuan yang sangat RATA dan RINGAN. Membawa perwatakan manja, lembut dan ayu, tak ubah seperti seorang PUTERI!

Be Marilyn

‘VELVETY ROUGE LIP LACQUER’

Inilah ‘Queen of Matte’. Tidak terlalu kering. Dan paling penting, TAHAN LAMA berjam-jam! Memberikan aura seorang DIVA! Pasti menempah ‘jelingan’ cemburu. Rasa EKSKLUSIF, kelihatan ELEGAN dan BERANI!

Angelina

‘CREAMY SUEDE LIP LACQUER’

Olesan yang ‘CREAMY’ dan sangat lembut bila dipakai dan sangat selesa, membuatkan bibir anda kelihatan menggiurkan dan gebu!

FORMULASI

Rose Quartz

Diimport khas dari Amerika Syarikat, dan dikenali sebagai batu cinta yang akan membawa tenaga positif dari alam semulajadi ke kulit kita.

Navara Asparagus

Bahan yang diimport khas dari SPAIN ini, membantu meremajakan kulit, meningkatkan kolagen, dan melembutkan kulit.

Vitamin E

Bahan khusus yang diimport dari SWITZERLAND. Berfungsi sebagai anti oksidan, membantu dalam penyembuhan luka, mengurangkan kerengsaan kulit, dan melindungi kulit daripada sinar UV yang berbahaya

Biotech-Derived Protein

Ia dibuat melalui proses teknologi bio yang kompleks, serta bahan penting yang membantu melembapkan, menghilangkan penuaan kulit dan meneutralkan radikal serta melindungi daripada pencemaran

5 KELEBIHAN LIP MATTE GEMSTONE MEERACLEXRCW

Menggunakan bahan-bahan mentah dari sumber semulajadi. Tiada bahan campuran berbahaya. Bahan-bahan seperti asparagus putih dan soya. Yang membekalkan vitamin untuk bibir anda supaya bibir anda nampak lebih muda dan anjal.

Sebab itu kajian terperinci dilakukan. Untuk memastikan lip matte ini tidak bercapuk. Hampir beratus percubaan sebelum kami jumpa acuan yang tepat. Memang ‘PERFECT’! 

 Ini adalah antara bahan yg paling ‘MAHAL’ digunakan. Menjadikan bibir anda nampak lebih berAURA. Aura bukan hanya di wajah, aura turut wujud di bibir. Bila berhadapan dengan orang, pasti bibir kita menjadi tatapan mereka. Ini yang menjadikan Lip Matte ini, yang paling UNIK!

Yang ini BEST! Warna lebih tahan lama dan tidak mudah pudar. Jadi tidak perlulah sentiasa nak kena ‘topup’ setiap kali makan atau minum.

 Lip matte ini bukan sahaja membuatkan anda kelihatan cantik. Ia turut membantu melindungi kulit bibir anda daripada kering dan juga dari pencemaran sinar UV dan ‘blue light’. Semuanya kerana bahan-bahan penting dari Asparagus, Vitamin E dan ‘biotech derived protein’ yang digunakan. Guna untuk cantik, dan guna untuk sihat.

TIDAK HANYA ISTIMEWA, IA ADALAH ‘LIMITED EDITION’

Lady Diana

‘HEARTY SATIN LIP LACQUER’

*Customer will re-direct to meeraclemelaka.com
Happy shopping

Be Marilyn

‘VELVETY ROUGE LIP LACQUER’

*Customer will re-direct to meeraclemelaka.com
Happy shopping

Angelina

‘CREAMY SUEDE LIP LACQUER’

*Customer will re-direct to meeraclemelaka.com
Happy shopping