EJEN EJEN IMSUKSES

Pengalaman & kejayaan ejen-ejen IMSUKSES yang berjaya

Pengalaman & kejayaan ejen-ejen IMSUKSES yang berjaya

NAZA ANAZ

GURU / MASTER PREMIER

Kak Naza seorang yang berkerjaya & sentiasa mencari peluang untuk memajukan diri dari segi kehidupan, ekonomi dan gaya hidup. Miliki 4 orang anak yang masih bersekolah & perlukan perhatian penuh, jadikan BIG WHY dalam bisnes ini. Adalah tidak mustahil wanita yang berkerjaya & menguruskan keluarga dalam satu masa juga mampu berjaya jika disertakan tekad & usaha.

Pada mulanya Kak Naza tertarik dengan keunikan produk dan akhirnya menjadi sebagai pengguna, produk MEERACLE memang sangat berkesan, dan melihat pada sistem pemasaran syarikat yang sangat sistematik Kak Naza bermula sebagai dropship pada awal Ogos 2016, dan upgrade menjadi ejen pada hujung Ogos 2016. Seterusnya, Kak Naza terus naik menjadi stokis dan pada Febuari 2017 Kak Naza menyahut cabaran dengan menjadi Master Stokis yang bermodalkan sehingga 6 angka.

Pada pertengahan 2017 Kak Naza suarakan hasrat membuka outlet untuk kemudahan dan keselesaan ejen kawasan, terutamanya di Negeri Melaka. Alhamdulillah, disambut baik & dapat sokongan padu dari Founder, CEO, dan COO MEERACLE. Outlet pertama ini dirasmikan dengan jayanya oleh founder sendiri pada 17 Feb 2018. Kini, Kak Naza bergelar first Master Premier Meeracle iaitu pangkat tertinggi dalam Meeracle dan juga sebagai pemilik Outlet Meeracle.

Kak Naza juga telah dinobatkan sebagai Top Master Stokis pada Februari 2019 yang membawa hadiah kereta mewah Mercedes Benz dari Meeracle.

NORFAZLINDA DAUD

GURU / BLACK DIAMOND

Norfazlinda Daud mengorak langkah sebagai agen dengan bermodalkan RM553 bagi pakej ‘pearl’ bersama IMSukses Group .

“Memang rasa macam satu keajaiban bila pernigaan ini mampu bawa saya pergi jauh. “Dari sekadar mencuba, sekarang mampu menjual 800 set sebulan yang melayakkan bergelar super stokis (Black Diamond). Malah, saya punyai rakan niaga lebih 200 orang seluruh Malaysia di bawah team saya sendiri iaitu ‘TMLBinspire’. Saya  berbangga kerana telah mempunyai lima agen ‘ Diamond’ sehingga kini.

Meskipun saya mempunyai masa depan baik dalam bisnes ini, namun tidak sesekali meninggalkan kerajaya sebagai guru. Walaupun saya mempunyai kerjaya tetap tidak semestinya tidak boleh memberikan fokus kepada Meeracle. Sebaliknya menuntut lebih disiplin dan bijak bahagi masa antara kedua kerjaya tersebut. Bezanya jika dulu bergantung sepenuhnya kepada pendapatan sebagai guru. Namun, saya mempunyai dua pendapatan yang sangat- sangat menjamin kehidupan .

Pada awalnya nak tambah side income sebab saya suka melancong bersama keluarga. Selain itu, saya mampu membayai premium insuran terbaik untuk anak dan diri sendiri berbanding sebelum ini.

‘Meeracle dah realisasikan impian saya dan bagi saya banyak kelebihan bersama bisnes ini. Bersyukur mampu memiliki pendapatan 5 angka sebulan dan telah dinobatkan Top Black Diamond pada Februari 2018 yang membawa hadiah kereta Honda Accord dari Meeracle. 

NURAIN JAIS

SURI RUMAH / DIAMOND

Saya Nurain bt Jais dan berasal dari Muar, Johor. Saya merupakan suri rumah sepenuh masa dan mempunyai 3 orang cahaya mata. Level Diamond permulaan saya dalam Meeracle. Pada awalnya saya hanya seorang pengguna kerana nak merawat kulit wajah saya sebelum ini kusam dan sangat kering. Alhamdulillah sejak menggunakan Meeracle dengan kosistent setiap hari kulit wajah saya semakin baik. Orang ramai menegur perubahan kulit saya yang nampak cantik. Oleh itu, terdetik dalam hati mahu mencuba menjual produk Meeracle dan membantu orang luar yang sedang mencari produk yang selamat merawat tanpa ragu.

Alhamdulilah sejak saya dah mulakan business bersama Meeracle kehidupan saya berubah jika sebelum ini saya hanya bergantung sepenuhnya pada gaji suami dan perbelanjaan saya tersekat untuk membeli kemahuan sendiri. Sekarang saya dapat mengurangkan beban suami dan saya mampu untuk memenuhi kehendak sendiri dengan menggunakan wang sendiri walaupun saya hanya suri rumah sepenuh masa tidak mustahil dengan apa yang saya inginkan , kerana saya mempunyai saving 4 angka bersama Meeracle setiap bulan. Dan saya nak membantu suri rumah macam saya diluar sana mengubah hidup, membantu suami tidak mustahil walaupun hanya suri rumah kita mampu ubah kehidupan menjadi lebih baik dan dapat menjana income setiap bulan. Saya bersyukur sangat dengan Meeracle di bawah naugan IMSukses Group segala usaha saya berhasil memperoleh pelbagai reward dan yang paling wow iaitu menjadi Top Diamond pada Februari 2018 yang membawa hadiah kereta Honda City dari Meeracle. Saya #menjadidenganmeeracle

JIDA

GURU / DIAMOND

Memiliki kulit bersih tanpa cela adalah idaman semua orang. Begitu Kak Jida. Bermula dengan pertemuan semula bersama sahabat iaitu Master Premier Naza Anaz yang memperkenalkan dengan produk Meeracle ni membuatkan Kak Jida lebih yakin diri dan terbimbing untuk lebih maju. Bergelar seorang guru tetapi kulit wajah yang agak bermasalah membuatkan saya kurang yakin untuk bertemu rakan lain. Tetapi sekarang saya #menjadidenganmeeracle , malah Kak Jida juga berjaya mencapai ke tahap stokis di kawasan Kuala Lumpur.

Bermula dengan pengguna biasa, kemudian dropship, agen pearl, ruby dan sekarang Diamond. Semuanya Kak Jida lalui proses bisnes yang masih bekerja, seorang isteri serta ibu.

Memiliki kulit yang semakin pulih dan bersih memberi keyakinan pada diri Kak Jida dan juga membentuk team sendiri dengan jualan melebihi 5 angka sebulan. Bukan itu sahaja, kak jida juga dapat membantu agen di bawah menambah pendapatan degan lebih baik. Menjadi leader kepada lebih 30 agen bukan mudah. Perlu kekuatan dan keazaman yang lebih saya mengenali ilmu dan membantu para agen membantu mendapatkan pendapatan yang meningkat setiap bulan. Seronok  lihat rakan-rakan Kak Jida boleh memberi keperluan sendiri menggunakan duit hasil #menjadidenganmeeracle. 

LEADER HAMIYAH

SURI RUMAH/DIAMOND

Saya seorang suri rumah sepenuh masa.  Masa saya untuk keluarga semata mata, berniaga melalui online sesuatu yang baru bagi saya yang juga tak tahu apa pun tentang IT atau lebih tepat lagi BUTA IT. Terjebak dengan Meeracle bukanlah sesuatu yang dirancang hanya ingin menguna produknya saja. Saya sebenarnya memiliki kulit wajah yang bermasalah sejak remaja lagi, tapi disebabkan saya datang dari keluarga yang sangat susah jadi untuk dapatkan produk yang terbaik amatlah terbatas. Pada tahun 2016 saya terpandang satu iklan di media sosial. Iklan tersebut lain dari lain sebab produknya berasaskan batu permata dan produk itu adalah Meeracle. Dari situlah permualaan saya dengan Meeracle sehingga kini . Tak sangka bila saya menggunakan Meeracle kulit wajah semakin baik. Sejak itu saya terjatuh cinta tanpa sengaja dengan Meeracle .

Bermula sebagai dropship dan sekarang stokis Diamond. Bagaikan magic Meeracle telah mengubah hidup saya sekeluarga . Dari suri rumah yang tak tahu apa apa tentang bisnes kini  mampu bermodalkan lebih dari 6k setiap bulan . Meeracle is Miracle, dari ingin merawat kulit wajah kini saya menjadi surirumah yang bekerjaya. Meeracle adalah platform yang terbaik untuk saya dan juga agen dibawah saya . Bersyukur dapat membantu insan seperti saya membina impian bersama Meeracle. Alhamdulilah, bisnes dalam online sesuatu yang sangat hebat luar biasa pada saya dan  Meeracle memberi impak yang besar terutaman pada saya sekeluarga. Hari ini pastinya saya sangat bangga berada dalam keluarga Meeracle dibawah naungan IMSukses Group.

Serius saya syorkan pada mereka di luar sana yang ingin sesuatu untuk mengubah hidup anda, janganlah tunggu lagi. Bertindak, yakin dan percayalah bahawa masa depan anda yang mencorakannya dan pasti impian anda menjadi milik anda bersama Meeracle. Saya telah menjadi dengan Meeracle. Dari suri rumah biasa kini saya suri rumah bukan biashe biashe lagi. SAYA SURI RUMAH BEKERJAYA . #leaderkakmeeracle

AZIAH KAUS

SURI RUMAH / DIAMOND

Bermula 3 tahun lepas. Selepas mengguna produk Meeracle untuk diri  sendiri  untuk memiliki kulit wajah yang cantik seperti ejen-ejen Meeracle. Bila kulit wajah kelihatan sihat saya berkeinginan untuk membantu ramai orang diluar memiliki kulit wajah yang cantik dan bersih seperti saya. Saya mula menjadi agen Pearl dan sehingga ke hari ini saya Berjaya memegang gelaran seorang Stokis Diamond .

Jika dulu berniaga food delivery, membuat surprise birthday dan bermacam kerja, sekarang tidak lagi. Hanya dengan tumpu pada bisnes Meeracle saya mampu memiliki pendapatan yang lebih dari sebelumnya dan saya gembira kerana dapat membantu orang lain diluar sana. Dengan sokongan dan dorongan dari MS Naza Anaz saya semakin bersemangat untuk mengembangkan lagi empayar bisnes saya ke seluruh Malaysia. Saya berhasrat membantu golongan wanita yang ingin mengubah tahap ekonomi dari biasa kepada luar biasa. Mari bersama saya.

AISYAH

BUSINESS / DIAMOND

Dari bidang kejururawatan beralih ke bidang bakery dan kini membawa bidang keusahawanan MEERACLE. Kesibukkan menyebabkan Aishah mula mengabaikan penjagaan kulit muka, di usia yang semakin meningkat . Hinggalah Aishah di kenalkan dengan MEERACLE oleh teman facebook. TAK KENAL MAKA TAK CINTA. Tiada lagi masalah kulit seperti tona tidak sekata , kusam dan berminyak setelah menggunakan MEERACLE secara kosistent selama 3 bulan.

Dengan hasil yang amat memuasakan hati, Aishah mendaftarkan diri sebagai dropship pada Mac 2018 . ‘ i put all my efforts to share my experience with my family and friends about the beauty of Meeracle and now Aishah stokis sah Meeracle dan menjana pendapatan 5 angka sebulan. Kejayaan yang dibawa hingga ke harini adalah berkat usaha aishah, bimbingan daripada leader IMSukses iaitu MS Naza Anaz, team Iminfinity beserta izinNya. Bukan itu sahaja, anda di luar sana perlu tahu bahawa anda juga boleh berjaya dengan bisnes Meeracle kerana ia merupakan bisnes yang  sistematik , high profit, cash flow jelas dan ukhwah berterusan . “The Secret of success is only two word which is try (trymore) harder (stronger)- JP GETTY

SERTAI GROUP IMSUKSES

IMSUKSES GROUP REWARD 2019